De Fiets & Wandelbeurs van afgelopen weekend was een groot succes. Maar liefst meer dan 22.000 mensen bezochten de drie expositiehallen in de RAI. Outdoor vakanties te voet of op de fiets zijn ‘big business’.

De zaterdag was eigenlijk iets te succesvol. Door de enorme drukte ontstonden er lange rijen bij de kassa’s en in de looppaden was het schouder-aan-schouder file-lopen. De stands werden overspoeld door publiek en het was moeilijk om alles echt goed te kunnen bekijken. De zondag was veel minder overbezocht en gewoon aangenaam gezellig. Ik kon op die dag gelukkig alles op m’n gemak bekijken en fotograferen. Buiten was het nat en guur, ideaal weer om lekker over de beurs te slenteren.

De bekende trekkingfietsmerken toonden er hun nieuwe fiets collecties, fabrikanten van kleding, tassen en accessoires showden hun 2011 collecties, diverse landen probeerden zich van hun beste kant te laten zien en ervaren reizigers informeerden bezoekers met soortgelijke ambities. Je kon jezelf er eenvoudig een hele dag vermaken.

De eigenaar van deze fiets was zich binnen aan het oriënteren op een nieuwe.

Pelgrims informeren pelgrims.

Hoe hightech kan een sok zijn?

Zie hieronder een kleine selectie sfeerfoto’s. Meer informatie vanaf de beursvloer volgt.

2 thoughts on “Beursverslag Fiets & Wandelbeurs

  1. Hoi Carla, dat is een opvouwbaar servies. Dit platte eetsetje kan je eenvoudig tegen de achterwand van je tas opbergen en weegt bijna niets. Ik kwam ‘t tegen in de kraam van Eric Schuijt. De leverancier bleek ermee te stoppen en dus had Eric de laatste partij opgekocht om er een beursaanbieding van te kunnen maken.

    Ik denk niet dat het heel erg lang meegaat, maar grappig en handig is het wel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *