Beste fietsenmakers van Nederland en België, in deze wereld vol Supermans, ‘helden’ van de financiële markt, doe-het-zelvers, internet-shops, Rohloff-naven, KMC-kettingen, tandriemen en Magura remmen, zijn jullie nog altijd onmisbaar! Met jullie kennis en vakmanschap houden jullie Nederland en België mobiel en gezond!

Een ode aan de Good Ol’ Repareermeneer.


2 thoughts on “Ode aan de fietsenmaker

  1. Haha! Hallo repareermeneer Michiel. Voel jij ook altijd zo geconcentreerd en serieus kijkend aan de band als je hem oppompt? 😉

  2. Ha Carla. Nee hoor. Véééél serieuzer. 😉 Die moderne fietsen van tegenwoordig moeten eerst aan de diagnose-apparatuur gehangen worden. Een te zachte band geeft een foutmelding en met de laptop lezen we uit waar de error zich bevindt. Een volautomatische pomp brengt de band vervolgens op de juiste spanning.

    Geintje… zo ver is het gelukkig nog niet, maar met die elektrische fietsen van tegenwoordig gaat het helaas wel die kant op! Na het vervangen van een band moet een elektrische fiets weldegelijk aan de laptop gehangen worden om de zaak te resetten en te calibreren. Erg he? Doe mij maar de good ol’ derailleur en Rohloff fietsen!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *