Adverteren @ SintChristophorus.nl

Sluit de doelgroep van SintChristophorus.nl perfect aan bij die van uw bedrijf? Breng dan uw product of dienst bij hen onder de aandacht middels een banner! Deze website kost de bezoekers helemaal niets! Maar moet wel betaald worden…

Bannerblindheid

Een banner? Maar hoe zit het dan met bannerblindheid? Ik zal eerlijk zijn, om het aantal kliks op de banner hoeft u het niet te doen. Door bannerblindheid klikken de meeste internetters nauwelijks meer op advertentieplaatjes. Net als dat men tijdens de reclameblokken op TV even koffie gaat zetten, zo leest iedere internetter langs de banners en gaat door met waar hij/zij mee bezig is: op zoek naar de gewenste (onafhankelijke) informatie of entertainment.

Een belangrijk punt, namelijk de aandacht van de paginabezoeker verdienen en in het geheugen achterblijven, wordt bij banners echter vaak uit het oog verloren… Net zoals je je van alle reclamespotjes op tv er nog enkele kan herinneren, zullen er ook wel bepaalde banners zijn die je je nog kan herinneren. Vooral de visueel meest aantrekkelijke.

Advertorials

Advertorials (als artikel vermomde, gesponsorde inhoud) kunnen effectiever zijn dan banners, maar die komen niet op deze website, omdat deze de geloofwaardigheid van deze website en uw bedrijf geweld aan doen.

Waarom toch adverteren?

Het is dus belangrijk om niet te focussen op zo veel mogelijk kliks, maar op de kwaliteit van die ene druk op de muisknop. Drukte in de winkel is leuk, maar je wilt dat de klant bij jou vindt en vervolgens daadwerkelijk koopt wat hij of zij zoekt. Dan is met regelmaat op de juiste plaats met uw naam en logo in beeld komen toch wel erg nuttig. Vooral als uw bedrijf relateert aan een zojuist gelezen nieuwsartikel of productreview.

Het laten reviewen van fietsen en accessoires is de meest effectieve vorm van exposure. Met bijbehorende risico’s, want een review kan natuurlijk ook negatief uitpakken. Van negatieve reviews kan je leren en bij positieve reviews is het zaak om met uw bedrijf op slechts één klik afstand van de geïnteresseerde consument vandaan te zijn.

De voornaamste reden om toch te adverteren in digitale media is het helpen te bestaan van deze media. Met het plaatsen van een advertentie of het aanschaffen van een banner laat u uw waardering blijken voor hetgeen deze website doet en de doelgroep die met de reviews en nieuwsitems bereikt wordt. En met een beetje geluk wordt uw bedrijf door uw aanwezigheid ook door onze gezamenlijke doelgroep gewaardeerd.

Met een banner koopt u geen invloed op de inhoud van de artikelen, maar zo kan ik wel de huishoudster betalen zodat ik het vervelende schoonmaakwerk niet meer zelf hoef te doen. Zo heb ik weer meer tijd om spullen te testen en artikelen te schrijven! Veel leuker! Ik blij, huishoudster blij, lezers blij, u blij! Zo simpel is het. 🙂

 

De opties voor een banner op SintChristophorus.nl zijn als volgt:

  • Responsive banner in de menubalk rechts van alle artikelen.
  • Responsive banner in de footer van alle pagina’s.
  • Afmetingen van responsive banners zijn in overleg te bepalen.
  • Logo in de sponsorbalk onderaan de voorpagina.
  • Banners kunnen per categorie zichtbaar gemaakt worden.
  • Anders… in overleg te bepalen.
  • Uitsluitend voor fiets-, en travel-gerelateerde bedrijven en organisaties.
  • Niet voor webshops zonder een fysieke winkel.

Voor meer informatie over tarieven, e.d. neemt u contact op via: info@sintchristophorus.nl

 

Met vriendelijke groet,

Michiel van den Brink

Ouwehoer gezellig mee!

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *