Welkom

Welkom bij SINT CHRISTOPHORUS punt NL!

Deze website is een privépublicatie van Michiel van den Brink en is opgericht voor alle fietsreizigers uit Nederland en België. SintChristophorus.nl dient als platform voor fietsreviews, productreviews, nieuwsartikelen, informatie, tips, adviezen, foto’s en vragen met betrekking tot reizen per fiets.

Het reviewen van fietsen en producten geschiedt geheel op subjectieve wijze. Echt testen en meten kunnen de Duitsers in witte labjassen en laboratoria veel beter en daar gaat het mij juist níet om. Ik fiets, ik voel, ik geniet (of niet) en deel mijn ervaringen met u. Een definitief waardeoordeel dient u uiteindelijk zelf te vormen door u goed voor te laten lichten en de producten van interesse zelf te gaan uitproberen.

Vóór fietsreizigers, dóór fietsreizigers.
De inhoud wordt ‘ter leering ende vermaeck’ verzorgd vóór en dóór fietsers. Een ieder die fietsvakanties onderneemt is bij deze uitgenodigd om zijn/haar reisverhalen met ons te delen. Daarbij maakt het niet uit of dat nu een wereldreis van meerdere maanden of zelfs jaren is of een leuke meerdaagse trektocht door de Benelux, Frankrijk of Engeland. Het doel is iedereen mee te laten genieten van ieders avonturen en te leren van uw positieve en negatieve ervaringen. Iedereen reist op zijn/haar eigen wijze en mogelijk bent u anderen tot inspiratie om zelf ook een dergelijke reis te ondernemen. Het zou mooi zijn als de beginnende vakantiefietser veel kan leren van de meer ervaren trekkers. Uw ervaringen, kennis, meningen en voorkeuren zijn welkom en worden zeer gewaardeerd.

Ik geef er echter wel de voorkeur aan om geen professioneel georganiseerde en tot in de puntjes verzorgde reizen te bespreken, maar juist wel de avonturen die zelfstandig aangegaan worden. Bij trekkingvakanties draait het voor een groot gedeelte om vrijheid en zelfredzaamheid. De geneugten van in alle vrijheid, zonder tijdsdruk, te reizen en de route, bestemming, slaapplaats en afstanden af te stemmen op de omstandigheden, de omgeving, het weer en de fysieke gesteldheid, zijn bronnen voor mooie reisverslagen waar zowel andere fietsers als het thuisfront van kunnen meegenieten. Het delen van kennis en ervaringen zal de zelfredzaamheid van iedere vakantiefietser vergroten.

Ik heet u allen welkom op SintChristophorus.nl en ik hoop dat iedereen er veel plezier aan zal beleven! Heeft u opmerkingen en/of vragen? Wilt u uw reisverslag of andersoortige informatie met ons delen? Neem dan contact met mij op middels onderstaande contactformulier.

BEHOLD St CHRISTOPHER AND GO YOUR WAY IN SAFETY

Met vriendelijke groet,

Michiel van den Brink


Contact:

Uw naam

Uw e-mail

Onderwerp

Uw bericht