Nieuwe plannen… een nieuwe website… en dan een eerste bericht… altijd spannend…
Laat ik beginnen met deze nieuwe fietsvakantie-website en mijzelf aan u voor te stellen!

Ik ben Michiel van den Brink, in 1977 geboren te Barneveld en op dit moment woonachtig in het mooie Apeldoorn. In een paar steekwoorden (in willekeurige volgorde) samengevat ben ik: product- en grafisch ontwerper, illustrator, autoliefhebber, fietsliefhebber, ex-Spyker-designer, natuur- en dierenliefhebber, ex-padvinder, fietsverkoper, kanovaarder, en op dit moment vooral een “online-netwerker”. Zie www.michielvandenbrink.com voor meer informatie.

Waarom heb ik SintChristophorus.nl gemaakt?
Ik heb een passie die online te weinig aandacht kreeg: vakantiefietsen! Dus moest er een website komen die tot een actieve online community van fietsvakantie-liefhebbers uit kan groeien. Een dergelijk onafhankelijk medium bleek nog niet te bestaan. Althans… niet in de vorm zoals ik voor ogen had.

Veel informatie op het gebied van vakantie vieren op de fiets is versnipperd over het internet of gelieerd aan een fietsenwinkel, reisorganisatie of fietsmerk. Daar hoeft natuurlijk niks mis mee te zijn, maar het brengt vaak wel enkele beperkingen met zich mee… Ondanks het feit dat ik persoonlijk en professioneel zo mijn voorkeuren heb ontwikkeld voor bepaalde fietsmerken en fietsgerelateerde producten en dat ik parttime werkzaam ben in een fietsenwinkel, vind ik het erg belangrijk dat SintChristophorus.nl een onafhankelijk medium is, welke open is voor iedereen, ongeacht welke fiets u rijdt of waar u deze heeft aangeschaft.

SintChristophorus.nl is een platform voor al uw ervaringen, kennis, tips en adviezen, foto’s en vragen m.b.t. vakantie vieren op de fiets. De inhoud wordt ‘ter leering ende vermaeck’ verzorgd voorr en door alle fiets’pelgrims’. Hierbij maakt het niet uit of u nu een doorgezomerde wereldreiziger bent of een beginnend fietsvakantieganger. Iedereen mag meegenieten en van elkaar leren. Uw ervaringen, kennis, meningen en voorkeuren zijn welkom en worden zeer gewaardeerd.

Op het dashboard in mijn auto prijkt een kleine plaquette van Sint Christophorus (bij velen beter bekend als Christoffel). St. Christophorus is de beschermheilige van alle reizigers, verkeersdeelnemers en pelgrims. Aldus de naam van deze website: SintChristophorus.nl. Lees meer over deze mythische figuur HIER.


 

BEHOLD SAINT CHRISTOPHER AND GO YOUR WAY IN SAFETY

Met vriendelijke groet,

Michiel van den Brink

2 thoughts on “And off we go!

  1. Hoi Michiel,
    Mooie opgezette website, ik hoop voor jou dat hij net zo succes vol mag worden als je ander project. Ik ga zeker een vaak terugkerende bezoeker worden.

    Groet Otto

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *