Vakantiefietsers en wielrenners, gaan die samen? Wielrenners zijn eh, laten we zeggen, anders.

Veel vakantiefietsers zijn ook wielrenners, maar zodra de trekkingfiets wordt volgehangen met tassen, dan gaat de knop om en verandert de streberige renner in een relaxte tourer. Zullen we nu met z’n allen eens lekker om wielrenners lachen?

Check onderstaande video! Als je het herkent, dan hoop ik dat je een beetje van zelfspot houdt.

5 thoughts on “Wielrenners zijn best grappig

  1. hahahaha Henk 🙂

    als ik op de MTB zit ben ik inderdaad een ander mens dan op de tourfiets… alhoewel ik toch vaak mezelf niet kan bedwingen om de longen uit mijn lijf te fietsen als ik een wielrenner voor me spot…
    ik ben dus eigenlijk bij momenten een steberige tourfietser… :p

  2. Zodra er geen vrouwen in de buurt zijn, wordt het ons kent ons en dan lijkt alles wel geoorloofd te zijn, boeren, scheten, fluimen, neus leegmaken en dan net aan de kant waar er zijwind is, degene die er achterrijdt hoeft geen zonnecreme meer te gebruiken.
    Maar verder heel herkenbaar.
    Frits

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *