Midden in een lockdown een nieuwe fietsenwinkel openen, je verzint het niet… Op aandringen van drie fietsfabrikanten en met het vertrouwen van een aantal lezers van deze website deed ik het toch. Nu winkelen op afspraak is toegestaan, ben ik opgelucht en blij om te kunnen melden dat mijn Saint Christopher winkel nu eindelijk echt open is!

De afgelopen maanden zijn zeer bijzonder verlopen. Surrealistisch bijna. Van een bliksemsnelle financiering, het zoeken naar een goede locatie, de collectie samenstellen en drie maanden in m’n eentje doorbikkelen om de winkelruimte in Gorssel in te richten, het geschiedde allemaal in een flow. Ik heb mijn best gedaan er iets heel moois van te maken. Laat het fiets- en kampeerseizoen maar beginnen!

Saint Christopher vakantiefietswinkel Gorssel

Geen museum

De keuze voor de locatie is gevallen op een oud schoolgebouw uit 1913 aan de Nijverheidstraat in het gezellige dorpje Gorssel. Je vindt de winkel links achter het beroemde Museum MORE, waar je met je handen op je rug naar modern realisme kunt kijken. De winkel is gelukkig géén museum! Je mag alles aanraken en overal mee spelen. Mooie toerfietsrondjes en uitgepijlde mountainbikeroutes zijn vanaf de winkel te starten.

Santos, Idworx, Pilot & 11Ants

Saint Christopher is dealer van de merken Santos, Idworx en Pilot en later dit jaar komt het exclusieve Nederlandse merk 11Ants er nog bij. Ik specialiseer me helemaal in onderhoudsarme en duurzame fietsen met Rohloff, Pinion en tandriemen. Fietsen met derailleurs zal je niet in de winkel of werkplaats aantreffen.

Veel tassen en lichtgewicht kampeerspullen

Wat je wel aan zult treffen, zijn veel fietstassen, bikepacking-tassen, accessoires en lichtgewicht kampeerartikelen. Kortom, alles wat je voor je fietsvakantie nodig hebt, is aanwezig. Ik zal hier verder niet teveel tekst en uitleg geven, want dat laat ik de nieuwe website van de winkel liever doen.

Hieronder zie je alvast een beeldimpressie van hoe de winkel geworden is. Wil je het geheel in het echt komen bekijken? Maak dan een afspraak via de website SAINTCHRISTOPHER.BIKE

[UPDATE] De winkel is per 1 februari 2024 verhuisd naar HOOFDSTRAAT 47D – 7213CR – Gorssel.

 

7 thoughts on “SAINT CHRISTOPHER vakantiefietswinkel is OPEN

 1. Wat een mooie winkel, gefeliciteerd! Ik heb al het gelukt gehad om de winkel in real life te zien. (en een paar toffe dingen te kopen natuurlijk) Dank voor de fijne ontvangst en goede service.
  We komen beslist terug!

 2. Ik ben heel benieuwd naar je winkel, blij dat je weer helemaal terug bent in ‘vakantiefietsland’. Tot binnenkort in Gorssel.

 3. Blij verrast dat er een mooie speciaalzaak is bijgekomen.
  Bezocht in het verleden wel eens de website en klikte op de link of het nog bestond.

  En nu is het ineens een winkel!
  Veel succes gewenst met dit mooie initiatief.

 4. Lockdown december/januari 2021/2022

  SAINT CHRISTOPHER IS OPEN OP AFSPRAAK

  – Geen inkomsten a.g.v. lockdown.
  – Maar wel doorlopende vaste lasten + belastingplicht.
  – En een gezin met drie kinderen te onderhouden.
  – Maar geen compensatie vanuit de overheid.

  Dan is er maar één optie mogelijk: De winkel is op afspraak OPEN

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *