Kijk! Hier zaten we op te wachten! De Op Pad fietstassentest.

Het aanbod in de fietsvakantie-tassen-markt is enorm en daarom is het fijn dat het outdoor magazine Op Pad een kleine selectie van de grootste spelers voor u heeft getest.

Op Pad meldt:

Met acht sets achtertassen trotseerden we de winter. Grote innovaties zijn er niet sinds onze laatste test uit 2009. Wel een nieuwkomer en oude bekende die (wederom) de hoofdprijs wint.

Oude bekende? Laat me raden… Ortlieb?

Lees de test HIER.

6 thoughts on “OP PAD Tassentest

 1. Hoi Michiel,

  Zie je website voor het eerst, wat een genot! Mooie stukjes met humor over perfecte fietsen. Ga er nog vaker terugkomen!

  Wat tassen betreft: wij zoeken regelmatig Marktplaats af voor Karrimor fietstassen. Die zijn namelijk licht, zeer duurzaam, en heel handig in het gebruik. Alleen niet waterdicht, maar daar heb je andere oplossingen voor (plastic zak erin, en/of hoes erover). Ortliebs lijken perfect, maar na 1 fietsvakantie waren wij dat onhandige gedoe met dat oprollen zat. Helaas wordt Karrimor niet meer gemaakt, tenminste niet meer in de kwaliteit van ‘vroeger’.
  In ieder geval: nieuw is niet altijd beter…

  Keep up the good work, zie uit naar nieuwe berichten op je site!

 2. Vraag: wij hebben Karrimorfietstassen. Nu gaan de haakjes stuk waarmee de tassen aan de bagagedrager hangen. Weet iemand nog een adres voor reserveonderdelen? Of een handige tip om het euvel te verhelpen.

  Rianne Meester

 3. Karrimor-onderdelen zijn volgens mij niet meer verkrijgbaar. Je zou een compleet ophangsysteem van Ortlieb kunnen kopen en die monteren. Of nieuwe Ortlieb-tassen kopen, want die zijn gewoon perfect en daarmee kan je er weer jaren tegenaan.

 4. Hoi Rianne,

  Ik heb nog haakjes liggen je zou er een set van kunnen krijgen wat mij betreft.
  Laat maar weten eventueel via Michiel.

  Groet
  Martin

 5. De QL-1 haken van Ortlieb gewoon los te koop en die passen meestal wel op Karimor-tassen. Uit mijn hoofd kosten ze iets van een tientje. (in de winkel heb ik nooit tijd voor fora, want dan moet er gewerkt worden:-))

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *