Frans op fietsvakantie
Kennen jullie Frans Zwaagstra van Man bijt hond? Frans is bijzonder. Frans is anders. Zijn leven is niet zo moeilijk en we kunnen veel van Frans leren. Hoe je op fietsvakantie gaat bijvoorbeeld.

Frans ging op zijn oude Gazelle op vakantie naar de Ardennen. In de eerste aflevering leren we dat je eerst een bord aardappels moet eten, je altijd een jutezak mee moet nemen, dat een stuk landbouwplastic een prima poncho is en dat je de koekenpan het beste gewoon achter je spatbordstang steekt.

Schuif door naar 04:23:00 of klik hier. (sorry voor de reclames)

Get Adobe Flash Player

 

In aflevering twee leert Frans ons dat je ook zonder Frans te spreken de weg kunt vragen.

Ga naar 04:12:00 of klik hier.

Get Adobe Flash Player

 

In de derde aflevering zien we dat Frans het water bij de dooien vandaan haalt. Wel eerst je hoed afzetten! Verder laat hij ons zien hoe je wild kampeert volgens het echte ruige leven.

Ga naar 04:04:00 of klik hier.

Get Adobe Flash Player

 

In aflevering vier doet Frans voor hoe je een echt cowboybad neemt.

Ga naar 03:28:00 of klik hier.

Get Adobe Flash Player

 

In de vijfde en laatste aflevering leren we dat je van een goed stuk spek ‘ditte’ krijgt. Voor extra spirit in de ballen.

Ga naar 04:26:00 of klik hier.

Get Adobe Flash Player

Dag Frans. Goeie reis nog. Dag.

12 thoughts on “Frans Anders op fietsvakantie

  1. Geweldig die Frans!!
    Daar geniet ik volop van, eerlijke ongecomliceerde man.
    En een hele eer dat hij de USA vlag mocht strijken.

    Ik mag dat soort mensen wel, het is gek maar ik kom ook altijd Friezen tegen die dat soort dingen doen, gaaf volk is het. Een fietsmaat van me was ook een Fries [helaas overleden] reed winter en zomer in korte broek en dronk regelmatig 2 grote glazen bier onderweg. Hij fietste elk jaar meer dan 40.000 km.

  2. Haha, fantastisch dit! Fietsvakanties zijn helemaal niet moeilijk! Wat een mooi figuur, die Frans. Ik volg hem zo veel mogelijk bij Man bijt Hond. Hoe simpel hij misschien vaak lijkt, zo wijs is deze man ook.

  3. Er komen nieuwe uitzendingen in “Man bijt hond” van Frans op zijn fiets, nu met zijn maatje kleine Frans samen op reis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *