Blanche heeft weer flink haar best gedaan op een mooi filmpje. Ze is er heel trots op, en inderdaad, het is weer een hele mooie geworden! Blanche en Douwe fietsten door Georgië, waar ze genoten van de enorme gastvrijheid en de prachtige natuur. Ze voelden zich er helemaal thuis. Zie hierboven de intro-video en klik op “lees verder” voor het complete videoverslag.

Georgië is een zogeheten transcontinentale staat, omdat het geografisch gezien vrijwel geheel in Zuidwest-Azië ligt, maar voor een klein deel ook in Europa. Georgië is sinds 1999 lid van de Raad van Europa en beschouwt zichzelf als een Europees land.

Wij Hollanders/Europeanen kunnen nog veel leren van de gastvrijheid van de Georgiërs! Zomaar wildvreemde mensen in huis toelaten en deze veel lekker eten en drinken voorschotelen is on-Europees. Zou Mauro Manuel er mogen wonen zonder studievisum? Afgaande op de beelden in Blanche’s video, gun ik het hem van harte!

Sandra Roelofs, de Georgische presidentsvrouw van Nederlandse komaf, heeft dit filmpje zelfs op haar facebook-pagina geplaatst!

Watch, learn and enjoy!

Sakarthvelo | a bicycle journey in Georgia from Blanche on Vimeo.

1 thought on “Sakarthvelo: Blanche en Douwe in Georgië

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *