SintChristophorus.nl is een platform voor iedereen die zijn of haar passie voor het reizen per fiets en de bijbehorende reisverhalen graag wil delen met gelijkgestemden. Al jullie vermakelijke en informatieve ingezonden stukken zijn van harte welkom, maar het is natuurlijk ook mogelijk dat u zelf al een eigen website bijhoudt. Geen probleem, ook daar besteedt SintChristophorus.nl graag aandacht aan.

Linkjes ruilen is in de weblogwereld gemeengoed. Het verhoogt het aantal bezoekers naar elkaars websites, versterkt elkaars positie in Google en voorkomt dat een site in de massa verzuipt. Dat is leuk, maar daar gaat het natuurlijk niet primair om. In dit geval is het doel dat iedereen met elkaar kan meegenieten, van elkaar kan leren en elkaar te inspireren.

Wilt u uw eigen fietsvakantie-website graag bij anderen onder de aandacht brengen? Mail me dan of plaats de link in de reactieruimte hieronder. De mooiste websites krijgen dan een plaatsje in de rechter menubalk onder “Persoonlijke websites”. Een linkje terug op uw eigen website wordt zeer gewaardeerd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *