Blanche heeft weer een mooi filmpje gemaakt van een prachtige fietsreis! Deze keer fietste ze met partner Douwe door het Midden Atlas gebergte in Marokko. Woorden zijn overbodig bij deze inspirerende beelden…

On two wheels through the middle Atlas from Blanche on Vimeo.

Maak jij ook wel eens een filmpje van je fietsvakantie? Deel je filmpje dan met andere Wereldfietsers via Vimeo.com!

Toevoegen gaat snel en eenvoudig.
– Meld je aan bij Vimeo
– Upload je filmpje(s).
– Ga naar de Wereldfietser op Vimeo.com en wordt lid.
– Ga terug naar je eigen pagina.
– Selecteer het toe-te-voegen filmpje.
– Klik rechts op add en selecteer dan de groep ‘Travelling the world on a bicycle / Wereldfietser’
– Klaar

9 thoughts on “Fietsen door de Marokkaanse Atlas

 1. Wauw! Ik wist niet dat Marokko zo groen en weelderig was! Dit zet me toch aan het denken… Lijkt me een erg mooi land om ook zo eens door te fietsen.

  Blanche, ik zie dat jullie op 26 inch Santossen fietsen. Is dat echt noodzakelijk? Of zijn de wegen daar toch ook goed genoeg voor 28 inch fietsen met 37mm banden?

 2. Bedankt Traveller!
  Wij hebben een aantal maal Marokko befietst met een gazelle hybride van 28 inch. En dat ging ook. Onze huidige fietsen zijn beter maar met de oude ging het ook.

  Jammer dat de teaser niet toegevoegd is aan dit item. Dat was wel leuk als intro. Hier is ie dan…http://vimeo.com/24363965

 3. Dat ziet er leuk uit inderdaad

  en dat filmen legt wel meer vast dan enkel fotos…

 4. Werkelijk prachtig gemaakt, deze film! Mijn complimenten!

  Die terrassen aan de stromende rivier, wat is dat precies voor een nederzetting? Een soort van openlucht hotel? Zijn die bedden om op te overnachten of moet ik het meer zien als een ‘lounge’ om overdag in te relaxen?

 5. @ Blanche: die bronnen vind ik fantastisch! Daar wil ik ook wel een keer heen. Is het daar erg touristisch?

 6. @Herveld, ligt er denk aan wanneer je komt. Twee buitenlandse touristen gezien en voor de rest Marokkaanse. Niet hinderlijk druk.

 7. Erg mooi filmpje. Veel schattige beelden. En de natuur is inderdaad verrassend groen. Mooie bloemetjes. Welk liedje heb je eronder gezet, lijkt me mooi om eens af te spelen op de iPod wanneer je door dit landschap rijdt : )

  Hoe filmen jullie dit eigenlijk? Gaat dat met een camera of video en hoe doe je dat als je er samen op staat, is er een derde bij die filmt?

 8. Hoi Cinderella – omdat dit niet mijn website is zie ik je berichtje nu pas. De muziek vind je bij de video als je er twee keer op klikt. Wij nemen altijd een statief mee das leuker dan een derde cameraman :>

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *